Nominaties Gouden Duim

Op zondag 19 maart zal de allereerste Dol Dwaze Deurdweilers Dag plaats vinden in het Angerense Dorpshuis. Naast optredens van Alarmfase 3 uit Bemmel en natuurlijk De Deurdweilers zal er een Gouden Duim worden uitgereikt aan een Angerens persoon. Heeft u een tip, laat het ons weten en misschien wordt hij/zij wel beloond met de Gouden Duim.

Hieronder vindt u de brief die dit weekend is verstuurd naar alle verenigingen.

Betreft: Gouden Duim: prijs voor de vrijwilliger van het jaar.
 
 
Beste lezers,
 
Dweilorkest de Deurdweilers bestaat inmiddels alweer 14 jaar en sinds een jaar of vijf worden we gesteund door de Deurdweilers Fanclub met inmiddels ruim 200 leden.
Daarom willen we dit jaar voor het eerst een fanclubdag organiseren onder de noemer: Doldwaze Deurdweilers Dag. De datum is al geprikt: zondagmiddag 19 maart in het Dorpshuis in Angeren.
 
Alle Deurdweilers zijn er trots op dat er Angeren op de grote trom prijkt en dit proberen we wanneer we elders in het land onze kunsten vertonen ook zoveel mogelijk uit te dragen en Angeren daarmee te promoten.
Met de Doldwaze Deurdweilers Dag willen we onze fans en de bevolking van Angeren bedanken voor hun jarenlange steun en ze trakteren op een leuke middag.
 
Als Deurdweilers hebben wij de afgelopen jaren aan den lijve ervaren dat een gezelschap als het onze niet kan functioneren zonder hulp van ouders of vrijwilligers en wij beseffen dat dit voor elke andere vereniging stichting of gezelschap net zo zal zijn.
 
Daarom hebben we het plan opgevat deze mensen en een van hen in het bijzonder, in het zonnetje te zetten door middel van het uitreiken van een “Gouden Duim

Plaats een reactie