Deurdweilers in de publiciteit

De Deurdweilers behalen regelmatig de krant, de tv of de radio.Door middel van deze pagina willen wij u de mogelijkheid bieden om een aantal krantenartikelen nog eens na te lezen, de televisieoptredens nog eens te bekijken en de radiouitzendingen eens te beluisteren. Echter niet alles is terug te vinden op deze site.

Een echt hoogtepunt vormde wel het radio3 optreden bij “Stenders Vroeg” waar ze hun zelfgeschreven polonaiseversie van Krezips “I Would Stay” live ten gehore brachten voor een half miljoen luisteraars! Hierop volgde een cd-opname waarvan de presentatie te zien was bij “Hart van Nederland”

Ook stonden De Deurdweilers genoemd bij het programma “DenkTank” bij de top 10 van bekendste dweilorkesten. Tijdens een festival in ‘s Heerenberg was er een cameraploeg van TV Gelderland, die ‘s avonds een verslag deed van het festival.

De Deurdweilers waren ook bij SBS6 te zien bij “Hart van Nederland” tijdens een kraakactie van de Angerse Jeu De Boulesclub die de jeu-de-boulesbanen ging kraken nadat ze geen vergunning kregen van de gemeente omdat het boulen teveel lawaai (!!!???) maakte. Bij deze actie was ook weer een ploeg van TV Gelderland aanwezig waarop wij ‘s avonds ook te zien waren.

Ook waren De Deurdweilers prominent in beeld bij Hart van Nederland n.a.v. het carnaval in Den Bosch waar De Deurdweilers toevallig ook aanwezig waren en werkelijk een topdag hebben beleefd.

Ook stonden De Deurdweilers regelmatig in een lokale krant zoals de Nieuwe Koerier, De Betuwe, De Gelderlander, Gemeentenieuws of De Krant. Veelal ging het dan om foto’s die waren gemaakt op braderieën of andere festiviteiten in de omgeving.

Natuurlijk moeten we ook Huissen TV niet vergeten die altijd mooie reportages maakt als wij bijvoorbeeld de Gouden Duim uitreiken. Ook waren ze aanwezig bij de cd-presentaties en bij de laatste cd-opname.

De Gelderlander heeft een mooie foto gemaakt tijdens de opening van het Kulturhus in Angeren. Deze is vaker gebruikt in berichtgeving rondom (subsidies en) Kulturhussen. Zo stonden we in mei 2012 prominent op de voorpagina van alle zaterdagedities.