Legertent huren

Om tijdens evenementen zelf onderdak te hebben zijn De Deurdweilers in bezit van een grote legertent (5 meter breed en 10 meter lang). Deze legertent is helemaal splinternieuw en beschermt ons goed tegen de regen of zon.
Maar wist jij dat je onze legertent kan huren?

Voor meer informatie neem per e-mail contact op met Michiel Lentjes via legertent@deurdweilers.nl of maak gebruik van ons formulier.

Wat kan je kwijt in onze legertent

Met 25 personen kun je makkelijk in onze legertent slapen en er blijft dan ook nog ruimte over voor een koelkast. Wij slapen er gemakkelijk met ruim 20 personen in en er is dan nog ruimte voor instrumentarium en enkele tafels/banken.

Bekijk de tent vanuit de lucht:

Doordat de zijkanten optioneel erin gehangen kunnen worden is de tent ook ideaal voor BBQ’s en tuinfeesten. Je kunt er dan van alle kanten inlopen als het twijfelachtig weer is. De zijkanten zijn iets hoger dan een traditionele legertent waardoor je ook aan de zijkanten van de tent nog redelijk goed rechtop kunt staan.

Kosten legertent

Door het verhuren van de tent proberen wij de kosten voor onderhoud van de legertent te kunnen bekostigen. Wij hanteren daarom een schappelijke huurprijs vanaf 250,- * euro voor verenigingen en particulieren. Wij horen graag van je voor welke datum en voor welk evenement je hem wilt gebruiken dan komen we er (bijna altijd) onderling wel uit. Het ophalen en wegbrengen dien je zelf te regelen (omgeving Huissen).

* exclusief 250 euro borg.

Legertent vervoeren en opbouwen

De legertent ligt opgevouwen in een grote tas opgeslagen. De afmetingen hiervan zijn 2,2 tot 2,3 meter lang en 90 cm breed. Hiermee past de tent dus in vrijwel iedere stationwagen. We adviseren echter een aanhanger (enkelasser) omdat je dan de tent met enkele personen erin kan tillen. Ook voorkom je zo beschadigingen aan de auto, want er moeten wel een aantal ijzeren palen worden ingeladen. Let op de legertent is erg zwaar dus het is aan te bevelen om met minimaal vier volwassenen te tillen.

Bekijk hier de Beknopte handleiding voor het opzetten en afbreken van de tent.

Superhandige tent! Perfect voor ons jaarlijkse weekend!

Werkgroep Anastasiadorp huurde de (vorige) tent al enkele malen:

Bekijk een foto-filmpje:

Legertent huren aanvraagformulier

Geef aan wanneer je onze legertent wilt huren en hoe lang.

Bijbehorende foto's