Goed feestje, duim voor Herman

Na maanden van voorbereiding was het dan zover. De DolDwazeDeurdweilersDag editie 2012. We vierden hier direct ook ons 20 jarig bestaan. Ook werd de 4e gouden duim uitgereikt. Deze ging dit jaar naar niemand minder dan Herman Vermeulen (Majje). Herman is reeds 50 jaar lang 7 dagen per week op het voetbalveld te vinden. Hij is de olie in de machine van SV Angeren. Hij kreeg de duim overhandigd door Burgemeester Harrie de Vries. Daarna ging het feest nog in de kleine uurtjes door in de serre op de beats van DJ Maarten (Megapower discoshow).

24 maart was het zover. De 4e uitreiking van de Gouden Duim en de 5e Doldwaze Deurdweilers (Fanclub)Dag.  Tijdens een spelshow namen de Deurdweilers u mee door de muzikale tijd van de afgelopen 20 jaar met een hoog meezinggehalte, want het orkest bestaat 20 jaar. Dat was het opwarmertje voor de uitreiking van de Gouden Duim. Wie zal na Annie van Koolwijk, Cor Jansen en Gerda Ouwerling aan dit rijtje toegevoegd mogen worden?

Een voor een werden alle Deurdweilers (gestoken in hun beste gala-tenue) naar binnen geroepen door Geert Bouwman. Op eentje na, Tom werd vergeten. Of toch niet? Na wat rumoer binnen het orkest en de zaal kwam de aap uit de mouw. Tom zou de presentatie van het “Het gevoel van…” op zich nemen. Middels leuke vragen en mooie filmpjes namen twee teams van fans en oud-deurdweilers het tegen elkaar op onder aanvoering van teamcaptains Youri en Ronald. Dit werd ondersteund met de muzikale klanken van het jubilerende orkest. Uiteindelijk had Youri’s team de meeste punten bij elkaar.

De ceremonie voor de Gouden Duim was er ook weer een om in te lijsten. Koen had zijn zingende zaag weer bij zich en de spanning werd opgevoerd bij het bekendmaken van de winnaar: Herman. Herman vloog de burgemeester werkelijk om de nek en een groot applaus viel hem ten deel. En terecht!

In een lange polonaise ging het toen door naar de serre waar De Deurdweilers nog een paar nummertjes speelden om uiteindelijk ook zelf nog even feest te kunnen vieren. In de serre werd het met DJ Maarten P. een supergezellige After Party.

Op de Lentekriebels werd de volgende dag in volle zon volop geevalueerd dat het weer een erg mooi feestje was! Op naar de volgende!

Bijbehorende foto's

Plaats een reactie