Pronkzitting Angeren weer een feest

Rond de kerstdagen viel het aantal aanmeldingen voor de pronkzitting nog een beetje tegen. En zeker met het afzwaaien van FC Knudde vorig jaar was het voor de organisatie wel even spannend. Maar niets bleek minder waar. Nieuwe talenten stonden op. Zo toonden de mannen en vrouwen van Buuttegewoon hun zangkunsten en Ut ZOG was nieuw maar toch als vanouds. En de Deurdweilers? Wij hadden weer een mooi nummer waarin we een hulde brachten aan het Kinderdorp.

We hadden Peter Lentjes (ook wel bekend als Peet Solo of Peet van Peet en Theet) gevraagd om de zangpartij voor zijn rekening te nemen. En dat deed hij met verve! Ondersteund met mooie beelden van 30 jaar Kinderdorp en een mooie begeleiding door de Deurdweilers wisten we de zaal weer even stil te krijgen.

Ronald bleek ineens lid van de zakloperij en vertelde daarover zoals alleen hij dat kan.

Later op de avond werden wij Deurdweilers verrast met een liedje over de Deurdweilers. Arno en Jeroen (beide lid van het kleinste dweilorkest van Nederland: De Kleurdweilers) brachten een lied speciaal voor ons geschreven. Hartstikke leuk!!
Daarna mochten we ons zitpodium eindelijk verlaten en lekker los gaan op het grote podium. Even lekker uitleven.
Daarna was het tijd voor de actiegroep OktoberFest terug in Angeren. En zo bleef het lang onrustig in Angeren….

Bijbehorende foto's

Bijbehorende video

Plaats een reactie