Angeren pronkte weer

Wat was het weer een mooie avond en als vanouds weer een groot feest op het eind na de optredens van de Kleurdweilers, de Kermis Coverbands en wijzelf natuurlijk. Daarvoor ook enkele zeer goede buuts van Frater Wilhelmus, Golfer Put Hool en Hendrikus de Zandhoas oftewel onze Ronald.

Ook hebben we mogen genieten van de schitterende dansen van de verschillende gardes. Van Hans en Grietje tot The Lion King en Mary Poppins. Geweldig hoe die meiden dat elk jaar weer neerzetten. Ook een pluim voor de Snirikets die het dit jaar ook aandurfden om een act neer te zetten op de pronk! Volgend jaar weer!

Ons eigen optreden was trouwens ook niet slecht. Een compleet nieuw repertoire, dus altijd wel een beetje spannend. Maar volgens mij sloegen de nummers goed aan. En het is waarschijnlijk nooit te voorkomen, dus met Paloma Blanca weer dwars door de zaal terug naar ons podium in de zaal. Nadat de Kermis Cover Band de grootste hits van de New Four, de Spitfires, You & Me en natuurlijk het doedelzaknummer van Summerland (officieel van John Farnham overigens) voorbij liet komen en de zaal de (kermis)tent afbrak was het tijd om af te sluiten met het Angerse Volkslied.

Maar daarna ging het bij de prins thuis nog even lekker door.

Bijbehorende foto's

Plaats een reactie