Gezellige Kerstmarkt in Didam

Het is altijd weer gezellig om in Didam te zijn bij de jaarlijkse kerstmarkt. Als artiesten worden we onthaald en door een ander dweilorkest verwelkomd bij de ingang van de markthallen in Didam. Wij nemen het stokje van hun over en spelen onze nieuwe kerstliedjes, met belletjes bij Jingle Bells! We hebben ook overal aan gedacht;-)

 Na een setje bij de ingang, vermaken we de mensen in de Meulenveld. Op miraculeuze wijze toverde Kitty een tweede alt sax partij van One voor Dianne uit haar hoge hoed, zodat we ongestoord verder konden spelen. Ook poseerden we na de welverdiende thee en soep nog even voor het fotomomentje.

En toen was het tijd voor het optreden op het grote podium. Helaas was het dak te hoog, anders was het er gegarandeerd vanaf geblazen!

Na nog een lekker bakje snert hebben we nog een heleboel bezoekers verwelkomd bij de ingang. We hebben wel onder het afdakje gestaan, want het was inmiddels goed koud geworden.

Na Stille Nacht in swing was het tijd om naar huis te gaan. Het was een leuke middag! En wij zijn in de kerststemming hoor! U ook al?

Plaats een reactie