Gezellige avond in Voorthuizen

Vanavond was Dweilorkest de Deurdweilers in Voorthuizen om hun titel te verdedigen. Als je in Bemmel al verslagen bent door een geweldig dweilorkest, wat hier ook gaat meedoen, weet je al dat het moeilijk gaat worden. Wanneer je dan ook nog een paar van je fijnste medespelers mist wegens vakantie, dan weet je al dat je niet gaat om de titel te verdedigen, maar voor een leuke avond!

 En een leuke avond is het geworden! Acht dweilbands waren vanavond naar Voorthuizen gekomen om te strijden om het Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten. Dweilorkest de Deurdweilers uit Angeren mocht als derde orkest het podium op om het publiek te vermaken. Even na 19 uur was dit nog een handje vol mensen. Om 22 uur, bij ons tweede optreden stond het hele plein weer vol! Vooral bij het tweede optreden was er veel publiek dat enthousiast met ons meezwaaide en meezong! Ondanks de wat mindere bezetting, hebben we een mooie show neergezet!

Na ons volgden dus nog vijf orkesten, dus gingen we nog niet naar huis, nee nog langer niet, haha. Wel vroegen we ons de hele tijd af wie er nou een berichtje op Twitter ging zetten, nu Tom op vakantie is. De rest van de avond hebben we lekker staan feesten. Vooral bij de Menaemer Feintsjes, die weer een perfecte Army-show neerzetten, en in hun tweede optreden volledig uit hun dak gingen met hun feestrepertoire. Ze werden verdiend 1e! Dweilorkest de Deurdweilers eindigde vanavond op de 7e plaats. Erg jammer, want je hoopt toch altijd op meer, maar voor vanavond een terechte plek.

Nu gaan wij Deurdweilers lekker vakantie vieren! We hopen u na de zomer natuurlijk weer te mogen verwelkomen bij 1 van onze optredens!

Bijbehorende foto's

Plaats een reactie