Deurdweilers slaan hun (toeter)SLAG in Tiel!

Bij afSLAG 33 op de A15 vind je Tiel en daar vond je vanavond ook de Deurdweilers. De 4e Tielse Toeterslag was vanavond de kickoff van een oergezellig muziekweekend. Bij dit muziekevenement streden vijf blaaskapellen om de Tielse Toeter. En vanavond gingen 3, 2, 1… de Deurdweilers uit Angeren met de 1e prijs aan de haal!

De afgelopen weken is er hard gerepeteerd en misschien nog wel harder gewerkt aan het vervolmaken van onze nieuwe outfits! Zou alles wel op tijd af zijn? Het spande er om!

Om 20.00 uur vanavond vond je ons op de parkeerplaats bij een grote feesttent. Nog even inspelen en afstemmen en het feest kon beginnen. De eerste show die we weggaven was een oude bekende, waarbij we ons publiek meenamen naar Amerika.

Daarna snelden we ons weer naar de auto’s om ons nieuwe outfit in ontvangst te nemen. (Nu alvast een driewerf HOERA voor Inge voor het maken van de damesoutfits, ze zien er zo gaaf uit!) Menig deurdweiler kleedde zich zo op de parkeerplaats om en zo toverden we iedereen in het nieuwe outfit! En wie al nieuwsgierig is naar hoe we er volgende week in Bemmel uitzien, kan lekker nog niet spieken bij de foto’s van vanavond, maar moet nog even tot volgende week wachten!

In onze nieuwe outfits voelden we gewoon dat de show anders zou zijn, nog beter zou gaan, en dat was ook het geval! We hebben erg genoten van dit tweede optreden en het publiek volgens mij ook.

Voor, tussen en na ons eigen optreden konden we genieten van de optredens van de Flanellen(2e plaats), de Notenkrakers(3e plaats), Free Style Herrie en de Papklepels. Aan het einde, tijdens het juryberaad, hebben we als muzikanten de boel nog even op stelten gezet. En toen was het tijd voor een roffeltje, want de burgemeester van Tiel ging de prijzen uitreiken. En wat denk je? De Deurdweilers uit Angeren winnen de eerste prijs! Joepie!!! Echt wel gaaf!!!

Plaats een reactie