Elst, Huissen en Westervoort

Het was een lekker druk weekendje voor het Angerense Dweilorkest. In plaats van de wekelijkse vrijdagrepetitie stond de avondvierdaagse in Elst op het programma. De 1600 deelnemers aan deze tocht werden feestelijk ingehaald op de klanken van de Deurdweilers.

 Na dit optreden in Elst ging het door naar De Hoeve in Huissen waar ex-deurdweiler Rob met kersverse echtgenote Janneke zijn bruiloft vierde.

Zaterdagavond waren de Deurdweilers een van de optredende orkesten op het jubileumfeest van de Dieseltrekkers. Dit Westervoortse orkest bestond 50 jaar en dat is natuurlijk alle reden voor een feestje. Hier is de Amerika-set weer eens uit de kast getrokken, maar ook de set voor de aankomende Bemmelse Dweildag werd gespeeld. (nog minder dan 2 weken tot Bemmel!!!)

De vele reacties vanuit de zaal waren erg goed. De pixelman was deze zaterdagavond ook weer aanwezig en deze mooie kiekjes vind je hieronder. 
Aankomende vrijdag (31 mei) spelen we nog in Tiel, maar het weekend daarop gaan we helemaal "de lucht in" op de Bemmelse Dweildag!!

Onlangs hadden we een buitenrepetitie waar toevallig een trampoline stond… een van onze nummers bevat de tekst "Springen, springen, springen!!". Ik zou zeggen, bekijk het filmpje: 

Bijbehorende foto's

Plaats een reactie