Dagje meubelboulevard Leiden

Ik denk dat ik namens vele dweilers spreek dat een vrije dag nou niet snel besteed zal worden aan het bezoeken van een meubelboulevard. Vandaag maakten we een uitzondering omdat we het mooi konden combineren met een optreden. Heerlijk in het zonnetje gespeeld. Het thema van vandaag was “vliegen” en daar pastte ons piloten- en stewardessenoutfit natuurlijk perfect bij.

Zo gezegd zo gedaan. Deze 2e pinksterochtend vertrok de Deurdweilkaravaan helemaal over de A12 en nog een stukje N11 naar Leiden. Was het nu de “Heinekenboulevard” of de “Rijnekeboulevard”. Het bleek het laatste te zijn…

Op iedere hoek van de boulevard – waar we even geen inparkerende auto’s in de weg stonden – lekker een paar nummertjes gespeeld. Uiteraard de vliegshow, maar ook nummers uit onze nieuwe set. De catering was ook prima verzorgd en dat was maar goed ook, want na het spelen, springen en dansen in de brandende zon was een lekker pakje Wicky wel welkom.

En zo vloog de middag voorbij (snap je hem?).
Erg leuk dat ook een paar leden van Dweilorkest Ranja aanwezig waren. Zij staan al jaren ook op het dweilkamp. En het schijnt dat ze een stuk of 25 Deurdweilers hebben gevraagd om hen te ondersteunen voor de komende Bemmelse Dweildag.

Op de terugweg gelukkig geen files. Aanstaande vrijdag weer repetitie bij de familie Aarntzen thuis. Dat is beter dan het Dorpshuis Angeren op dit moment. Het Dorpshuis ondergaat een ware metamorfose.

Heb je het trouwens al genoteerd? Zondag 13 juni Bemmelse Dweildag…. be there!!!

Plaats een reactie