Deurdweilers op Lentekriebels

Amper bekomen van de zeer geslaagde avond Ik Hou Van Angeren waren de Deurdweilers al weer in touw op de Lentekriebels. Ze werden al vroeg gespot tijdens een optreden van de Bavo, ze werden opgemerkt tijdens het lopen van een Modeshow en met het optreden van de harmonie. Maar rond 15:30 liepen er ineens een boel oranje jassen rond.

Na de eerste tonen bleven er al mensen staan en het werd al snel drukker. Er werden wat gezellige nummers gemaakt en ook de vuurshow kwam nog een keer voorbij. Tijdens Vlieg Met Me Mee naar de Regenboog deed het aanwezige publiek erg gezellig mee. En de kids vooraan kenden ook de pasjes van het Vliegerlied! Goed man!

Daarna nog in optocht door de straat heen tussen de oldtimers door manoevreren om uiteindelijk bij Tuincentrum Hofs uit te komen. Zij waren net een dag geleden heropend en dat was wel een reden voor een serenade. En gezellig dat het was! Uiteraard werd ook daar nog even nagepraat over het gezellige Ik Hou Van Angeren. En als de Deurdweilers nog een keer iemand voor de grote trom zoeken, dan weten ze nou wie ze moeten bellen. 🙂

Na nog een soepje bij de familie Smits werd er nog even gezellig nageborreld in De Ploeg.

Bijbehorende foto's

Plaats een reactie