Nederlands Kampioen Dweilorkesten (voor de 2e keer)

De eerste vlucht van Deurdweilers Airlines naar Bemmel Airport was zeer succesvol. Dweilorkest De Deurdweilers uit Angeren wist namelijk het Nederlands Kampioenschap Dweilorkesten voor de tweede achtereenvolgende maal te winnen. Vorig jaar helemaal in de Amerikaanse sferen, nu als piloten en stewardessen van Deurdweilers Airlines.

Vliegend door Bemmel

Al op vrijdagmiddag vertrok de Cargo-afdeling en het grondpersoneel naar Bemmel om de hangar op te zetten en in te richten. Op zaterdag werden voor de zekerheid al overal waarschuwingsborden voor laagvliegende vliegtuigen in het centrum van Bemmel opgehangen en op zondag kwamen de eerste vliegtuigen hoorbaar over de dweildag heen.

Vliegshow goed voor 1e prijs

Met nummers als onder andere The Flying Docters, Love is in the Air, Vlieg Met Me Mee en 99 Luftballons wisten ze het in groten getale aanwezige publiek uitermate goed te vermaken. Een tweede plek was er voor het Rollatorkest De Neuteblazers uit Diemen en derde werd Alarmfase3 uit Bemmel. De fleurige Krieltjes uit Oisterwijk behaalden de vierde plek maar zullen met een flinke dosis pocon volgend jaar enorm groeien.

Extra vluchten georganiseerd

Het personeel van Deurdweilers Airlines gaat de komende twee weken even bijtanken, maar daarna worden er weer vluchten georganiseerd naar Rheden (29 juni), Voorthuizen (5 juli) en Ede (12 juli). U kunt nog mee met ons dweilorkest! Tickets zijn verkrijgbaar voor € 7,50 bij de Deurdweilers Fanclub. U wordt dan lid en  krijgt dan een complete nabeschouwing van de Bemmelse Dweildag in huis.

Bekijk hier de foto’s

Bijbehorende foto's

Bijbehorende video

Plaats een reactie