We zijn nederlands kampioen!!

We zijn gewoon voor de 3e keer Nederlands Kampioen geworden!!!!

Dit is wel de klapperrrr van de week!!!

Altijd een speciale dag – of beter gezegd weekend – zo’n Bemmelse Dweildag. Het vormde de aanleiding om ook in Angeren een dweilorkest te beginnen, maar dat verhaal kent iedereen nu wel. Maar deze keer toch wel extra speciaal omdat het voor ons de 20e keer was. En voor de 16e keer op de camping.Dit jaar als thema “Deurdweilers FM” met de grootste hits en tunes van je radio. Wat hebben we genoten. (filmpje optreden 3)

Superblij waren we toen ons werd verteld dat we bij de finale een beetje vooraan moesten gaan staan omdat we na 3 optredens in de top3 zaten. De dag was voor ons meer dan geslaagd! (We vonden Brams uitspraak bij Huissen TV al gewaagd toen hij bij een interview aangaf voor de top5 te gaan.) En toen de prijsuitreiking. We werden Nederlands Kampioen Show! Top! De Utlopers uit Sneek werden Muzikaal Kampioen. Toen was het voor ons duidelijk: De Menaemer Feintsjes worden Nederlands Kampioen. Maar dat bleek anders! (filmpje uitreiking)

Nieuwe leden werd nog verteld “die tijd van winnen hebben we gehad” en als je ons van de week hoorde spelen dan was dat ook zo. Maar wat er afgelopen week gebeurd is, geen idee. Was het dat iedereen nog even extra geoefend heeft thuis. Waren het de 3 extra repetities, waren het de blauwe lintjes, waren het de toetertjes die op het laatste moment kwamen. Was het omdat Maarten beter kan racefietsen dan hoorn spelen?  🙂 Was het ‘t heerlijke zonnetje dat de hele dag scheen? Of het publiek dat weer in grote getale in Bemmel aanwezig was? De supersfeer op de camping? Ach zo kunnen we nog wel even doorgaan. Alles is waarschijnlijk net op het juiste moment bij elkaar gekomen. En natuurlijk wel gewoon keihard gewerkt de afgelopen twee weken. Maar dat er dit uit zou komen…

Op de camping werden we onthaald door de toffe gasten van de Feintsjes, onze partners, ouders en superfans. Geweldig! (Filmpje)

Publiek ook ontzettend bedankt!! Zien we jullie ook nog terug in Voorthuizen?!

Oh ja, wil je iets kwijt over onze optredens. De fanclubbladredactie is op zoek naar enkele ‘recensies’ hoe het publiek de Bemmelse Dweildag heeft beleefd. Mail je reacties naar fanclubblad@deurdweilers.nl
Felicitaties kun je plaatsen op onze facebook pagina.

Bijbehorende foto's