Songfestivalshow in Bemmel en optreden bij TV Gelderland!

De tweede zondag in juni nadert weer: De Bemmelse Dweildag. Het grootste dweilevenement ter wereld en voor ons een soort thuiswedstrijd.

TV Gelderland optreden

Het dweilweekend begint al goed met een optreden op vrijdagavond bij TV Gelderland. Je hoeft niet meteen om 17:45 voor de buis te gaan zitten, want ze herhalen het tot zaterdagochtend ieder uur. Dus grote kans dat je ons ziet! Enige voorwaarde is natuurlijk dat je TV Gelderland kunt ontvangen.

Update: Gelukkig is er nu YouTube:

Thuisconcert bij Ria Scholten

Na het optreden bij TV Gelderland racen we terug naar huis om een hapje te eten, waarna we nog enkele optredens zullen geven als extra oefening voor Bemmel. De eerste is om 19:30 op het marktplein in Huissen, de 2e bij Ria Scholten in de wilhelminastraat in Angeren. Zij heeft 5 nieuwe fanclubleden geworven en daarmee een thuisconcert gewonnen!

Zaterdag naar Bemmel met de songfestival show

Zaterdagochten gaan we naar Bemmel, want net als de vorige 6 jaar staan we ook dit jaar weer het hele weekend op de altijd gezellige dweilcamping. Dit jaar schijnt het extra gezellig te worden door de aanwezigheid van 7 buitenlandse orkesten en de Nederlandse Caravanclub. Nu nog hopen op mooi weer!

De muziek is natuurlijk ook belangrijk op deze dweildag. Maar dat moet wel lukken. In IJsselstein ging het namelijk ook goed en we spelen zo’n beetje de zelfde nummers, namelijk ons Songfestival Repertoire. Beslist de moeite waard om te komen kijken en luisteren in Bemmel. Zie hieronder voor het schema.

Op een spandoek in Angeren maken we al reclame. Helaas heeft het doek de gigantische hoosbui van maandag niet doorstaan.

Voor foto’s van de Bemmelse Dweildag van vorig jaar, klik op MEER. Tot zondag!!!!

Bijbehorende video

Plaats een reactie