Nieuwe site + Radio3 optreden

Hehe, eindelijk is ie er dan… de nieuwe site. Het bleek toch weer meer werk te zijn dan dat we gedacht hadden om alles netjes af te werken.

Nog niet alle features die we in gedachten hebben zitten er in, maar deze worden de komende weken toegevoegd.
Wisten jullie trouwens dat dit al de 3e site is in een jaar tijd? Maar we vinden het leuk om te doen en wat we al helemaal leuk vinden is dat we op 2 april de 5000e bezoeker hebben mogen verwelkomen op www.deurdweilers.nlMet optredens doen we het op dit moment even rustig aan. De cd’s zijn bijna uitverkocht (!!!!), en we werken nu zo langzamerhand toe naar de dweildag der dweildagen: De Bemmelse Dweildag. Deze vindt steevast plaats op de 2e zondag in juni. Helaas zullen we die dag enkele Deurdweilers missen aangezien de St. Bavo zonodig die dag op consours gaat.

Hieronder vindt u nog een foto (met dank aan de 2 mensen van de beveiligingsdienst) die we op de parkeerplaats van de TROS-studio hebben gemaakt. We waren hier zaterdags met de carnaval aanwezig om LIVE in de uitzending van Patrick Kicken wat nummers te spelen.

De dag erna hebben we meegelopen in de Angerense carnavalsoptocht zoals je hieronder kunt zien. Voor meer foto’s van de optocht, klik hier.
Het was overigens wel koud voor een Hawaii-thema, maar toen deze foto is gemaakt scheen net even de zon!

Wat verder nog wel leuk te vertellen is, is dat De Deurdweilers nu ook al geimiteerd worden! Jaja, u leest het goed. Op een playbackshow in Angeren trad een groep kinderen op onder de naam De Deurklinken en playbackten met echte instrumenten onze cd! We waren toch wel een beetje trots toen we dat hoorden. Waar we ook wel een beetje trots op zijn is het feit dat onze CD nu ook al in Australie wordt gedraaid! Enkele Angerenaren gingen op familiebezoek in Australie en namen een cd mee als aandenken aan Angeren.

Zo genoeg gepraat, kijk deze vernieuwde site lekker rond en mail je commentaar!!!

Het Deurdweilers Internetteam
Tom Smits
Han Sluiter

Plaats een reactie