Hallo Gelderland krijgt bezoek van Dweilorkest De Deurdweilers

Hallo Gelderland is een van de populairste programmas van TV Gelderland. Dweilorkest de Deurdweilers uit Angeren is hierbij aanwezig. Wij nodigen dan ook iedereen uit om naar TV Gelderland te kijken. Om 18.20 uur (en ieder uur herhaald) op vrijdag 3 oktober zijn wij te bewonderen in het programma Hallo Gelderland. Allemaal kijken dus!

Hallo Gelderland is dit seizoen ‘on tour’, wat betekent dat ze naar de mensen toe gaan. Dit resulteerde vanavond in een gezellige opname op lokatie in het Wapen van Bemmel. En wij vond het natuurlijk superleuk toen ze ons vroegen om de tune te spelen. Dus zo stonden we om vijf uur al klaar voor de soundcheck, welke na de broodjes, grime en repetitie plaats vond. En de Deurdweilers zouden de Deurdweilers niet zijn, als ze niet even met de presentatoren Irene en Rob op de foto gingen. Ook werden nog even alle posities voorgetest, achter de testtafel, op de bank, achter de camera. Check, de opnames kunnen beginnen!

Even na zeven uur was het publiek ook binnen en ging de opname van start: 5, 4, 3, 2, 1 en Tijn tikte af. De 17 seconden (we hebben het getimed) van fame begonnen. Na het spelen kwamen Irene en Rob tussen ons doorgelopen en kregen wij nog een warm applaus. Na de opening hadden we 3 minuten de tijd om onze instrumenten weg te leggen en ons bij het publiek te voegen. Inge, Maaike en Mark hadden een plekje achter de testtafel, dus zo konden we mooi zien wat er getest werd. Er werden drie vrijwilligers gezocht, misschien een dame van de Deurdweilers? En Rob wees Inge aan, en alhoewel ze zongedroogde tomaten eigenlijk niet zo lekker vindt, deed ze toch mee aan de test! Verderop in het publiek zagen we ook nog een paar Angerse fans van Hallo Gelderland én van de Deurdweilers. Mama Bertha, Ans en Els zie je misschien ook nog wel terug op de opname!

Wij hebben een supergezellige avond gehad en hopen dat we genoeg Angerse bekendheid in het programma hebben gebracht! Het bewijs vind je bij de foto’s hieronder. En via de link naar de beelden: Hallo Gelderland 3 oktober

Bijbehorende foto's

Plaats een reactie