Alles kan in de BZT Show

update 11 januari 2016
De BZT-Show (afgeleid van Bloed, Zweet en Tranen) is een Nederlands kinderprogramma van de KRO-NCRV. Het programma wordt gepresenteerd door Pepijn Gunneweg en Jetske van den Elsen. In het chaotische programma worden wensen van kinderen in vervulling gebracht (te vergelijken met Mooi Weer De Deurdweilers). Dit kan variëren van ontmoetingen met Bekende Nederlanders tot activiteiten. Voor de kinderen zelf, maar ook voor familieleden.

En Alles kan in de BZT Show! Zelfs een Dweilorkest! Wij waren opgetrommeld omdat Mijke een wens had ingestuurd voor Opa Rob. Die had als grote wens om eens op een grote trom te slaan. En laten wij nou net heel toevallig twee grote trommen bij ons hebben!

En zo ging het met Opa Rob voorop met Paloma Blanca door de studio heen. Het was erg gezellig op de set en in de kleedkamer. Daar hebben we Opa Rob nog even lekker laten rammen met de “happy hardcore medley”. Totdat we door Hilde weer opgeroepen werden om richting de studio te lopen.

Er was namelijk ook nog iemand die graag met boeren op de foto wilde. Wat een toeval! Wij hadden onze boeren-outfits aan.

Daarna nog even met Pepijn en Jetske – de presentatoren – op de foto en terug naar het pittoreske Angeren in spanning wachten op de uitzending van 9 januari.

De uitzending van 9 januari

Ja hoor, op zaterdagmiddag 9 januari zaten de muzikanten thuis voor de buis om de BZT-show te bekijken. Wat zou het resultaat zijn? Zijn we goed in beeld? Klonk het een beetje op TV? Zat m’n haar goed? Had ik niet teveel inkijk?

Heb je het gemist? Hier een korte samenvatting van de uitzending:

Ook Opa Rob heeft voor de televisie zitten kijken. Hij zette dit leuke berichtje op onze Facebookpagina:

2016-11-01 reactie opa rob - bzt-show

Bijbehorende foto's