Alles kon in de BZT-Show

Zondagmiddag 8 oktober reed het Angerse dweilorkest weer richting Hilversum. Al twee keer verleende het orkest medewerking aan de BZT-Show, een populair kinderprogramma met presentatoren Jetske en Pepijn waarin ze de leukste en gekste wensen van kinderen gaan vervullen. Maar helaas gaat dit programma na 11 jaar stoppen. De redactie had de naam Deurdweilers nog onthouden, want zij werden nogmaals uitgenodigd om de allerlaatste aflevering van extra feestvreugde te voorzien.

Openingstune en Tommy Christian

Op zaterdagmiddag 11 november rond 17:30 zal op NPO 3 te zien zijn hoe de Deurdweilers de BZT-show openden samen met Jetske en Pepijn middels het spelen van de tune “Dit is de BZT-show”.

Tegen het eind van de show komt het orkest nogmaals spelend in beeld, maar daar kunnen we helaas nog niks over zeggen want dan is de verrassing weg. Het heeft iets te maken met zanger/musicalacteur Tommy Christian in ieder geval. Tommy  is vooral bekend geworden van zijn deelname aan “Op zoek naar Zorro” en zijn optredens bij “De beste zangers van NL”. Hij kan dan ook fantastisch zingen!

Schuimparty

Het eind van de show werd buiten geëindigd met een grote schuimparty. Wat zagen alle kinderen eruit! Voor de crew was het een grote ontlading na 11 jaar BZT-show. Zij gingen dan ook lekker los toen wij nog een paar nummertjes speelden buiten: