Wie verdient de Gouden Duim in 2022 ?

Om het vrijwilligerswerk in Angeren te bevorderen en te ondersteunen hebben wij als Dweilorkest De Deurdweilers in 2006 de ‘Gouden Duim’ in het leven geroepen. Dit is een prijs voor de Angerse vrijwilliger van het jaar, als waardering voor al het werk dat hij of zij voor zijn of haar vereniging of de Angerse samenleving doet. Normaliter wordt dit middels een tweejaarlijks evenement uitgereikt, maar vanwege de pandemie hebben we een editie overgeslagen waardoor Theo Buurman langer die mooie handgebeitelde duim op de schoorsteenmantel mocht hebben staan.

Hou deze avond vrij!!

Zaterdagavond 12 november gaat het gebeuren! Hou deze avond dus vrij, want het belooft een geweldige avond te worden met De Alleskunner van Angeren!

De nominatieronde is geopend!

Dat er iemand rondloopt die deze duim dubbel en dwars verdient is zeker! Help ons die persoon uit jouw vereniging, stichting of organisatie vinden. Of wellicht iemand die gewoon helemaal vanuit zichzelf geweldig werk levert of veel betekent voor de Angerense gemeenschap. Laat het weten!

Wat zijn de criteria?

Die zijn er in principe niet! Een selecte groep van echte Angerenaren komt tweejaarlijks in het geheim bij elkaar om samen de ingezonden nominaties te beoordelen.

Kllik op de link hieronder voor een invulformulier in als jij zo’n kanjer wilt nomineren:

https://forms.gle/1nLc4b1KpvoCTa698