Op stap met de Deurdweilers!! (persbericht)

Dweilorkest de Deurdweilers uit Angeren laat weer van zich horen! Op uitnodiging van Veronica DJ Patrick Kicken zullen ze vrijdagavond 12 november om 20:30uur hun opwachting maken op Radio Veronica tijdens de show Kicken&Co.

Op de elfde van de elfde begint elk jaar officieel het carnavalsseizoen en ter ere van deze gelegenheid zijn de Deurdweilers te gast in de studio. Het belooft weer een dolle boel te worden. Luisteren dus!

Daarnaast zijn de Deurdweilers uitgenodigd om op zaterdag 11 december deel te nemen aan een megagroot dweilfestival in zalencentrum de Duiventros in Berkel-Enschot. Ze zullen deze avond 2 optredens geven als PROMINENT orkest! Op basis van de verrichtingen tijdens het Nederlands Kampioenschap (Bemmelse Dweildag) en de IJsselsteinse dweildag ontvingen ze deze uitnodiging. Ook de twee eerste plaatsen tijdens Dweildag in Zevenaar droegen bij! Vooral het enthousiasme dat het orkest uitstraalt en de fratsen die tijdens optredens worden uitgehaald bracht de organisatie tot het besluit de Deurdweilers uit te nodigen. Gedurende deze avond zal het orkest 2 maal een half uur op het hoofdpodium haar kunsten vertonen.De Deurdweilers fanclub maakt van deze gelegenheid gebruik om de eerste offici

Plaats een reactie