Bloemencorso Winkel

Zondag 25 september was een mooie dag om muziek te gaan maken, het zonnetje straalde en de temperatuur was nog lekker zomers. Helaas misten we zeker 4 uur van dit zonnetje omdat we helemaal naar Winkel (in de kop van Noord Holland) moesten rijden om mee te lopen in een bloemencorso. Maar het publiek dat in grote getale langs de route stond maakte veel goed.

De mooiste corsowagens reden door het centrum van Winkel en op vele plekken was er muziek tussen de wagens zoals ook wij als enige niet-marching-band. En dat vond het publiek heerlijk! Reacties als “jullie zijn tenminste lekker los” en “eindelijk een feestje” waren leuk om te horen!

3 Rondjes en een drankje

Grappig is dat het corso 3 keer hetzelfde rondje rijdt. En wij kwamen dus ook 3x bij het publiek langs. Dat schept toch een band! Bij rondje 3 was ons favoriete nummer uiteraard “Het Laatste Rondje” van André Hazes.

De winnaar van het corsoBedankt nogmaals voor de mensen waar we tijdens het lopen een lekker koel drankje van kregen! Dat was heerlijk!!!

Ook de complimenten voor de muzikanten! We hebben goed gespeeld en dat van 13 tot 16 uur bijna nonstop!

Nog een filmpje

De organisatie heeft zelf ook een filmpje gemaakt waar wij in terug zijn te zien. Klik hieronder. Zie je ook nog wat van het corso.