Bemmelse Dweildag 2013

Geen brandweerlieden, piloten of dj’s dit jaar, maar een lekker algemeen thema wat de Deurdweilers op het lijf is geschreven: Feel Good!

Als orkest willen we gewoon doen wat we leuk vinden en dat is leuke muziek spelen en op het podium helemaal los gaan! En dat hebben we dit jaar weer gedaan. Met een ‘feel good setje’ van een Motown-medley tot James Browns “I Feel Good” en van “Vrienden voor het leven” tot “Oh Happy Day” en het verrassende arrangement van “You’ve got a Friend”. We werden beloond met een mooie 3e plaats in het Algemeen Klassement en een 2e prijs in het Show Klassement.

Het was weer een geweldig mooi weekend met schitterend weer! Op de camping was het al beregezellig met o.a. de Feintsjes, Alarmfase3 en Ranja. De meegebrachte opblaas-jaccuzzi werd veelvuldig gebruikt. Maar er werd ook nog even tijd ingeruimd om te repeteren, want we wilden wel weer goed voor de dag komen.

Ach, en wat moet je verder over de zondag zeggen? Heerlijk weer! Lekker gespeeld! De dag ging veel te snel voorbij! Het was genieten. Oftewel, bekijk de foto’s en video’s nog maar even.

We hebben onze vrienden uit Friesland natuurlijk al gefeliciteerd en toegespeeld op de camping, maar via deze weg ook nog eens!

Bijbehorende foto's