Back to the USA in Groenlo 2016

In het kader van ons 25 jarig jubileum hebben we op Hemelvaartsdag 2016 nog een keertje onze Amerika show gedaan. Hier hebben we nog steeds goede herinneringen aan en was erg leuk om weer eens te spelen en zeker ook samen met een aantal oud-leden die speciaal voor de gelegenheid weer een keertje meededen!

Flutes included

En de oplettende kijker en luisteraar heeft ook de beide dwarsfluitistes weer gezien. Kitty (tegenwoordig trompet) en Lisette (tegenwoordig altsax) hadden hun zilveren fluit weer opgepoetst en bliezen hun partijtje uit 2007 weer als vanouds mee op de fluit.

Sir yes sir!

Dus daar ging het weer “Deurdweilers are you ready? Sir yes sir!”. We hadden wel een nieuw nummer in de set ingepast namelijk “Empire state of mind” van Alicia Keys. Het ging eigenlijk wel lekker vonden we zelf! Dianne heeft een korte compilatie gemaakt:

Maar voor wie het hele optreden terug wil kijken… de ‘glasvezelman’ heeft het weer prima op beeld vastgelegd:

 

Ook het derde optreden is gefilmd:

Koffie bij Truus

koffie-bij-truusOmdat het toch een beetje als een soort nostalgie-momentje voelde waren we de dag ook nostalgisch begonnen met een bakkie koffie bij Truus. Dit was zo’n beetje 20 jaar lang ons vaste verzamelpunt naar optredens, maar toen Ronald ging verhuizen was dat zo’n beetje over.  Dus zo begon de dag al supergezellig.

 

Grolsch en een toegift

De glaasjes Grolsch gingen er goed in met dit superlekkere weer. En hoewel het laatste optreden zeker niet het beste meer was, was het er wel erg gezellig in dat kleine straatje. Na zo’n 50 minuten spelen kondigde de presentator aan “en dan gaan de Deurdweilers nu beginnen met hun toegift…”

En dat was na 9 jaar weer een dagje “Back to the USA”.

Thank you!

Thomas, Boukje, Maarten, Rianne, Ronald en Roy nogmaals superleuk dat jullie weer meededen! En de rest van de muzikanten natuurlijk ook! En laten we ook de Koen & Sander Show niet vergeten die ons de hele dag van podium naar podium hebben begeleid en ons van bier hebben voorzien. En last but not least de vele bekenden die ook weer naar Groenlo waren gereden om te komen kijken. Dankzij jullie allen een zeer geslaagde dag!

En de Flierefluiters van harte proficiat met jullie overwinning! Klonk weer als een klok!