Weekendje lachen!

Dat was lachen dit weekend! Maar met een klein traantje. We waren namelijk twee avonden te gast op het buutgala in Elst. Het recept: een improvisatiemuziekgroepje (The Penthouse Boys), 4 hele goede buutreedners, een dweilorkest en een bomvolle zaal met goedlachse bezoekers!

De Penthouse Boys brachten de stemming er al goed in met gezellige muziek en veel interactiviteit met het publiek. Daarna kwam er een man een sprookje vertellen van Hans en Mietje die op bezoek gingen bij Stoma. Zo noemden ze hun Oma die vroeger een Stomerij had gehad. Dankzij de grindtegels van 40×60 konden ze de weg terug naar huis vinden. En zo ging het nog een tijdje door. Ook was er een ‘verkoper’, een ‘ruiter’ en de ‘chef d’equippe’ van de olympische spelen in Kuweit waar ze 0 medailles hadden gehaald. Maar “inschrijven is belangrijker dan winnen” was hun motto.

Tussen de grappen en grollen door speelden wij telkens 1 of 2 nummers en na afloop gingen we nog een half uurtje los in het café van ‘t Wapen van Elst.

Afscheid

Er viel zaterdagavond ook een klein traantje, want tenorsaxofoniste Silvi speelde officieel voor de laatste keer met ons mee. De combinatie tussen actief lid zijn en wonen in Friesland viel tegen. Daarom speelden we speciaal voor Silvi nog even het “HONje van de Bakker” en “t Laatste Rondje” werd haar laatste liedje. Silvi, nogmaals dank voor de afgelopen 3 jaar! Het was gezellig!

In de cafetaria in Haalderen passeerden ‘s nachts de verschillende grappen nog diverse keren de revue. En dat zal de komende weken wel zo blijven…  hahaha we hebben gelachen!

Bekijk de foto’s op https://www.batsers.nl/kiek-ze-kieke/