Vol gas het jaar 2020 in

Het lijkt al een tijdje rustig bij De Deurdweilers maar niets is minder waar. Na verschillende mooie Duitse optredens in december van 2019 zijn we alweer volop bezig voor 2020.

Allereerst hopen we van 2020 weer een mooi en muzikaal jaar te maken en daarin willen we jullie als fans en bezoekers van onze site natuurlijk zoveel mogelijk entertainen.

De Deurdweilers tijdens de openingsavond bij AKG de Narrenpoel

Afgelopen zaterdag hebben we de pronkzitting van AKG De Narrenpoel weer muzikaal begeleid. Een gezellige avond voor de inwoners van Angeren en omgeving. Hoogtepunt van de avond was natuurlijk het optreden van onze eigen leden Martijn, Michiel en Tom.

Foto: Henk Sluiters

Tijdens de carnaval kunnen jullie ons in tegenkomen in Kaatsheuvel (21-02), Wageningen (22-02) en tijdens het Frushoppen in Angeren (24-02), zien we jou ook?

Na de carnaval gaan we ons opmaken voor het butengala in Elst en natuurlijk voor de Bemmelse Dweildag. Het thema is bepaald maar die houden we nog even voor ons zelf.

Als laatste willen we mededelen dat na fink wat jaren Thijme onze club heeft verlaten 🙁 Thijme is druk bezig met afstuderen en een baan vinden dat hij voorlopig zijn sax aan de wilgen hangt! Maar er is ook nog goed nieuws want tijdens de laatste jaarvergadering hebben de Deurdweilers unaniem besloten dat Yvonne definitief lid mag worden van onze vereniging. Hiermee is onze trompetsectie weer versterkt! Daarnaast hebben we nog meer nieuws want sinds enkele maanden hebben we twee muzikanten op proef. Hilde (trompet) en Dorris (alt sax) laten wekelijks zien een echte Deurdweiler te zijn, wordt vervolgd.