Rook en Dook 50 jaar getrouwd

Carnaval komt steeds dichterbij. Vrijdagavond hebben we al gespeeld op het carnavalsfeest van voetbalclub RKHVV uit Huissen. Vandaag ging rond 13 uur de telefoon. Rook Overweel (Mr. Carnaval) is 50 jaar getrouwd met zijn Dook. Dus het hele orkest afgebeld want hier wilden we niet ontbreken. En zo stonden er een paar uur later toch nog een stuk of 7 Deurdweilers paraat om een serenade te brengen.

En dat ging nog wonderbaarlijk goed ook. Binnen 4 maten zat de stemming er al in. En de (niet al te grote partytent in hun tuin) was snel opgewarmd. De wc-rollen kwamen tevoorschijn, verzoeknummers werden gespeeld en de ook in allerijl opgetrommelde fotograaf Henk moest de hele familie portretteren. Na nog een drelleke meziek sloot Youri af – zoals vaker – met een emotioneel Il Silenzio. Een erg gezellig feest. Rook en Dook, van harte! Nog op zoek naar een huwelijkscadeau?

En Rook vertrouwde ons ook al toe, dat het weer een FANTASTISCHE OPTOCHT wordt aanstaande zondag.

Morgenmiddag gaan we op pad naar de helden van de Bemmelse Dweildag: De Stadse Bloazers om daar een gezellige pre-carnavalsmiddag te vieren.

 

Bijbehorende foto's

Plaats een reactie