Oktoberfeesten in het Hoge Noorden

Afgelopen zaterdag beleefden we een primeur: het eerste Friese Oktoberfest was een feit voor de Deurdweilers. Nadat we eind van de middag het Lingewaardse verlieten, kwamen we aan in het centrum van Leeuwarden, bij Poppodium Romein. Onderweg hadden we de McDrive geplunderd dus de bodem was gelegd en de bierpullen konden gevuld worden.

poster-oktoberfestHet was een Oktoberfest zoals we die nog nooit hadden meegemaakt, met vele jonge internationale studenten waarvan een deel ook nog nooit zoiets als ‘De Deurdweilers’ hadden meegemaakt. Het werd een wederzijdse prettige kennismaking en de eerste set ging als een speer.

Vanaf dat moment was de spits eraf en hebben we nog twee sets ter gehore gebracht en verder een bijzonder leuke avond gehad, welke overigens prima verzorgd was door de organisatie, top!

De integratie tussen Lingewaard en Friesland heeft sinds afgelopen zaterdag een nieuwe dimensie gekregen 🙂 We gingen dus vol en voldaan weer door de dichte mist terug naar Angeren, om vervolgens snel het bed in te duiken voordat de zon al door de (mist)gordijnen begon te schijnen…

Bekijk foto’s via onze facebookpagina. (wel eerst even liken om het te kunnen zien)

Nu op naar ons ‘eigen’ festival Lingewaard Dweilt Deur!

Bijbehorende foto's