John ziet Abraham

Zondagavond was het groot feest in Heteren. John Peters, ex-prins van de Narrenpoel, (wie kent hem niet?!) werd 50 en zijn vrouw Annemiek had een verrassingsfeestje voor hem georganiseerd. Terwijl hij zelf dacht dat hij op een bruiloft ging bedienen, werd hij naar zijn eigen feestje gebracht!!!

En toen kwamen wij deurdweilers ook nog als verrassing, mooier kan het toch niet?! In zalencentrum de Bongerd in Heteren was een hele tafel voor ons gereserveerd. Dus even na half negen stampen wij naar binnen! John helemaal overdonderd natuurlijk! Zo konden wij ook mooi de show voor Bemmel nog een keertje oefenen en dan vooral met de tips van Jos. Het ging goed, en na deze opwarmer was het tijd voor het eerste biertje.
 
En een leuk feest dat het was! De band was ook erg leuk en de dansvloer stond al snel helemaal vol. Tijn kon het niet laten en vroeg het nummer ‘Op een mooie Pinksterdag’ aan. Weet je wel dat dit nummer uit 1945 is, zegt de zanger/toetsenist? Ja, dat weten we, maar het is zo’n leuk nummer! Later krijgen we ook nog ‘het Dorp’ in Duits marstempo voorgeschoteld, lachen! Onze tweede set was nog gaver dan de eerste. De hele zaal ging op zijn kop, geweldig! Ik heb er echt van genoten! En Tijn was echt op dreef bij Poppa Joe. En bij “Pappie loop toch niet zo snel” kroop hij werkelijk achter John aan. Echt lachen.

Later kwam ook Sugar Lee Hooper nog even op bezoek. Deze kwam met een rotgang ze zaal in gerend, zo bij Maaike op schoot. Leuke act was het! We hebben de hele avond flink staan dansen en geinen met zijn allen! Alle danspasjes zijn weer uit de kast gehaald, Liset is flink de lucht in gerock-en-rolld door Frank en onze keeltjes zijn weer gesmeerd. Wat was dit feestje goed voor de teamspirit! Geweldig! We gingen als één van de laatsten weg en hebben John en Annemiek nog even bedankt voor de gastvrijheid. En zij ons weer, want ze vonden het helemaal geweldig dat wij er de hele avond bij waren. De ober ook geloof ik, want die heeft wat bier onze kant van de zaal op gebracht, haha!
 

Bijbehorende foto's

Plaats een reactie