Dagje Den-Bosch

Op zondag 6 september werd voor het eerst het Jeroen Bosch Dweilfestival georganiseerd in Den-Bosch. Het was een lange maar gezellige dag die vrijwel droog verliep! Voor de Deurdweilers betekende dit het eerste optreden sinds lange tijd door de vakantie.

Fun met een megafoon

De dag begon met een bezoekje aan Jan de Groot, want Bossche Bollen horen erbij natuurlijk. Helaas. Dicht op zondag…
Gelukkig was Erik op tijd opgestaan en flink op dreef met z’n megafoon.

Bekijk een impressie van de dag:

Het eerste setje was voor de muzikanten van “Nog eentje dan”, want publiek was er nog niet. (Iets te maken met dat de winkels pas om 12 uur opengingen?) Maar voor onszelf een lekker begin van de dag. Ging best goed! Het tweede optreden was ook gezellig op de hoek van een straatje. Okee, af en toe een auto die door ons podium heenreed, maar wel meer publiek en in het zonnetje!

Hoofdpodium

Daarna was het lang wachten bij het hoofdpodium. Het liep 20 minuten uit en Toontje Ongeregeld en De Utlopers wilden graag met ons ruilen. Maar uiteindelijk waren we aan de beurt en ook hier weer lekker geblazen! Marco Lobeek was er ook weer met z’n camera en heeft dit optreden ook vastgelegd!

2015-09-06 14.51.14-1Nog de complimenten voor Thijmen en Lisette die vandaag maar liefst 4 saxofooncollega’s (2x alt, 1x tenor, 1x bariton) moesten missen!

Na nog een optreden was het wederom weer lang wachten op de prijsuitreiking.
Winnaars waren de Utlopers uit Sneek. Gevolg door de Feestbende en de Diezenbloazers.
Toeter Nog Maar Een won de publieksprijs en de WC-dame (wiens telefoonnnummer nu iedereen heeft) mag een minuut gratis winkelen bij de COOP.

Taptoe Oosterbeek

Mooie start van het naseizoen. Volgende week vindt u ons – net als vorig jaar – weer terug op de Taptoe in Oosterbeek. Kom op tijd, want wij zijn het voorprogramma.
https://www.taptoe-oosterbeek.com/2015.html