Het was aMeezing!!!

Wat een aMeezing avond! De bijna 400 aanwezigen hebben genoten! De Deurdweilers in topvorm en het publiek en de mannen van Schip Ahoy waren goed bij stem. Geert Bouwman ontving de Gouden Duim en Martijn en Tom ontvingen een lintje en mooi fotoboek voor hun 25-jarig jubileum bij de DD.
Heb je nog leuke foto’s of filmpjes deel ze even op onze Facebookpagina dan kunnen wij ook nog even nagenieten.

Met een vet intro – waarin enkele kerstnummers en het lang zal ze leven te horen waren – openden de Deurdweilers de avond met een climax waarbij de gordijnen opengingen en Schip Ahoy een aangepaste tekst op Komt allen Tezamen zong. De toon van de avond was gezet.

25 jaar DD, 10 jaar thema’s en een lintje

Om muziek van de afgelopen 25 jaar te spelen ging net iets te ver, maar sinds 2007 (Amerika) hebben de DD jaarlijks voor een thema gekozen. In 15 minuten kwamen alle thema’s een voor een voorbij voorzien van mooie filmbeelden hierbij.

Tom en Martijn werden nog even extra in het zonnetje gezet vanwege hun 25-jarig lidmaatschap en ontvingen van de andere Deurdweilers een mooi fotoalbum met 25 jaar herinneringen.

Later ontvingen ze van Geert Bouwman ook nog eens een lintje: “Als de burgemeester het niet doet, dan doe ik het wel!”

Gouden Duim voor Geert Bouwman

Geert werd later zelf in het zonnetje gezet. Geert was net als bij de vorige edities degene die het Gouden Duim moment zou presenteren.  Terwijl hij was begonnen om de Gouden Duim winnaar aan te kondigen weigerde zijn microfoon dienst waarna Tom de voordracht afmaakte, maar plot van woorden veranderde. De Gouden duim ging namelijk naar…. Geert Bouwman zelf!

Meezingen geblazen

Na deze ‘officiele’ momentjes werd de feeststemming snel opgehoogd. Met nummers als “de woonboot” en “sierra madre del sur” ging dat zeker goed. Schitterend gezicht bij de aMeezing Medley waar iedereen van links naar rechts ging en luidkeels “Let it be” meezong.

Een mooier slot dan met You Never Walk Alone konden we ons niet voorstellen. Of toch wel. Ja natuurlijk! Met de hit “Een heel gelukkig kerstfeest” werden de wensen op iedereen overgebracht.

Hierna werd het stokje overgegeven aan Cold Beverage. Het was namelijk ook hoog tijd dat de zangers en muzikanten aan een koud drankje konden beginnen. En zo ging het door met de funky klanken van Cold Beverage tot midden in de winternacht.

Een heel gelukkig kerstfeest!

Ontzettend bedankt iedereen die de moeite heeft genomen om een kaartje te kopen en zo superenthousiast mee te zingen. Dat geeft ons weer een stimulans om door te gaan met wat we al deden.

Iedereen heel erg bedankt die ook maar een piepklein steentje tot een enorme berg heeft bijgedragen aan dit aMeezing Kerstfeest en die de Deurdweilers in de afgelopen 25 jaar hebben gemaakt en gevormd tot wat het is nu is.

 

Fijne feestdagen!