Zondagochtend 9 nov. koffieconcert

Zondagochtend 9 november reikt Dweilorkest De Deurdweilers de  Gouden Duim uit aan de ‘Angerse vrijwilliger van het jaar’ tijdens het Gouden Deurdweilers Koffieconcert in het Dorpshuis in Angeren.

Dweilorkest De Deurdweilers uit Angeren heeft acht jaar geleden de ‘Gouden Duim’ in het leven geroepen. Dit is een prijs voor de ‘Angerse vrijwilliger van het jaar’, als waardering voor al het werk dat hij of zij voor zijn of haar vereniging of de Angerse samenleving doet. Deze prijs wordt elke twee jaar door de burgemeester uitgereikt tijdens een evenement dat het dweilorkest organiseert.

Van 11 tot 13 uur

Ook de Zingende Zaag zal niet ontbreken!
Ook de Zingende Zaag zal niet ontbreken!

Dit jaar organiseert Dweilorkest De Deurdweilers het ‘Gouden Deurdweilers Koffieconcert’ op zondag 9 november van 11:00 tot 13:00 uur in het Dorpshuis in Angeren. Iedereen is van harte uitgenodigd. Dit concert is uniek in het 23-jarig Deurdweilers bestaan. Enkele muzikale verrassingen zullen te horen zijn om de zondag goed mee te beginnen. Informeel met een heerlijk kopje koffie of natuurlijk een biertje. Het is geschikt voor jong en oud.

Om 12:00 uur reikt burgemeester Schuurmans de Gouden Duim uit.

 

Jij komt toch ook?

De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang. Verenigingen zijn benaderd om een vrijwilliger uit hun midden te nomineren. Begin november zal een onafhankelijke commissie uitmaken wie de prijs het meest toekomt. Wie o wie mag zich de komende 2 jaar ‘vrijwilliger van Angeren’ noemen? We zullen het weten op 9 november met een heerlijk bakje koffie en goede muziek!! We verwelkomen u graag op deze muzikale ochtend.

Lees hier alles over de eerdere winnaars van de Gouden Duim.

Kom je kijken? Laat het weten via onze Facebookpagina