Zwarte Cross-sferen in Bemmel

Op de afgelopen Bemmelse Dweildag op 12 juni 2022 zijn de Deurdweilers de mensen zonder Zwarte Cross kaartje tegemoet gekomen. In een show van een kwartier kwamen alle verschillende muziekstijlen en muziektenten voorbij… althans dat klopt niet helemaal. Omdat er teveel muziekstijlen zijn op de Zwarte Cross bepaalde het rad welke stijl gespeeld ging worden.

U was een fantastisch publiek!

We hebben een fantastisch weekend beleefd in Bemmel. Wat fijn dat dit na 3 jaar weer mocht en kon in een zonovergoten Bemmels centrum. De dweilcamping was weer lekker dicht bij het centrum en het was heerlijk druk op de zondag in het dorp. Superleuk dat er toch weer zoveel bekenden en onbekend naar onze optredens kwamen kijken. Dat geeft een kick bij het optreden en daar doen we het uiteindelijk voor!

3e prijs ole ole!

En natuurlijk deden we het ook een beetje voor de jury. We zijn er supertrots op dat we voor de 16e keer achter elkaar in de top 3 zijn geeindigd!

Verschillende weides

De Deurdweilers brengen dit jaar de Zwarte Cross sfeer letterlijk naar het dweilterrein van Bemmel met muziek, show en spektakel. Met een flinke draai aan het rad kan het publiek de setlist van deze enthousiaste muzikanten beïnvloeden. “Bestel Mar” komt voorbij in verschillende stijlen. Denk aan Reggae, Dance, Tiroler en Funk. Ook zullen bekende hits als Brommers Kieken, Paradise by the Dashboard Lights over de pleinen in Bemmel schallen. Halleluja, de fameuze Gospelkerk van de Zwarte Cross wordt ook niet vergeten. Swingend en gezegend zullen ze de kerk verlaten naar het Rock ’n Roll circus met klassieker en Sweet Child o’ Mine.

Angeren Live

Ons optreden gemist? Gelukkig is alles gefilmd. Maar nog leuker is om het live mee te maken. Zo zijn we op 25 juni nog te zien tijdens Angeren Live.

Bijbehorende foto's