KerstFEEST in Lingewaard

Voor wie is dit Kerstfeest?

Het Kerstfeest werd georganiseerd voor iedereen die zin heeft in een leuk feestje als opwarmer van de Kerstdagen. Van jong tot oud en van Huissen tot Gendt, iedereen is welkom! Thuis voor de buis of bij je (schoon)familie zitten kun je nog genoeg tijdens de Kerstdagen. Het Dorpshuis zal in Kerstsfeer worden gebracht en iedere bezoeker wordt voorzien van een mooie kerstmuts!

En wie of wat is de Retteketet Showband?

De Retteket Showband is een coverband die anders is dan anderen. Eigenlijk De Deurdweilers van de coverbands. Vandaar ook de keus voor deze 10-koppige band met volledig Gelderse roots. Al jaren organiseren ze in hun ‘hometown’ een fantastisch Kerstfeest en een aantal Deurdweilers hebben hier al diverse keren van genoten. Wellicht heeft u  hun ludieke actie 48 uur Kribje Liggen gezien bij Piet Paulusma, Hart van Nederland of gelezen in de Gelderlander?

Wat speelt de Retteketet Showband?

Duitse schlagers, oude discostampers, tranentrekkende smartlappen en verrassende all-time klassiekers komen op een Retteketet-sessie voorbij. De 10 muzikanten verbruiken tijdens een optreden net zoveel energie als Haile Gebreselassie tijdens een marathon. Hun aanstekelijke enthousiasme leidt tot hogere sferen bij het publiek. Een Retteketet-concert is er op of eronder, een gulden middenweg bestaat er niet!

En natuurlijk komen de allergrootste en meest swingende Kersthits voorbij.

Han Gasseling (zanger Retteketet Showband):

We willen de mensen in Angeren een mooie avond bezorgen! En als iedereen van vorig jaar weer komt