Dennis onder Hoogspanning nieuwe prins van ‘t Keujesgat

Hoge mate van spanning in de weken voorafgaand aan de openingsavond… wie zou de nieuwe prins worden? Een Deurdweiler? Een Partyzaan? Misschien beiden? Er waren weer genoeg lijstjes met kanshebbers. Uiteindelijk waren het Prins Dennis en prinses Kelly die tevoorschijn kwamen als het nieuwe prinsenpaar.

Daar zijn ze dan! Het nieuwe prinsenpaar!

Toch nog een klein Deurdweilerstintje, want adjudant (en ex-prins) Ronald is natuurlijk een van de oprichters van de Deurdweilers.

Namens De Deurdweilers willen wij het prinsenpaar nogmaals van harte feliciteren en we hopen er samen een mooie carnaval van te maken!

Afscheid Michel en Danielle

De lat ligt hoog, want Michel en Danielle waren ondanks alle coronamaatregelen een geweldig prinsenpaar. Samen met de Partyzanen hebben we ze nog even goed ‘uitgezwaaid’. Partyzaan Jeroen zong een andere tekst op de carnavalshit van 2022 “Carnaval ien t keujesgat” die nu uiteraard over het afscheid van Michel en Danielle ging.

Daarna kregen ze bekkens en trommels overhandigd om samen nog even Deurdonderen te spelen. Hierna werd het echt tijd om plaats te maken voor een nieuw prinsenpaar.

Carnaval ien t keujesgat

Voor zover we weten zijn er geen opnames gemaakt van de ‘afscheidsversie’ van ‘carnaval ien t keujesgat’ dus we moeten het even doen met de videoclip van vorig jaar:

Bijbehorende foto's