Angerse boeren op zoek naar een vrouw

Angeren – Vier charmante Angerse boeren van Dweilorkest De Deurdweilers waren op zoek naar de liefde van hun leven op de Bemmelse Dweildag. Wat hebben we een gave dag gehad! En nu weer kippevel bij het terugkijken van de beelden en de foto’s. En nog een mooie 2e plaats ook! Boeruh! Bedankt publiek! Bedankt muzikanten!

Bemmel2015_141Rijendik stonden de mensen weer voor onze optredens te kijken. Dat maakt de Bemmelse Dweildag toch echt de allermooiste dweildag van Nederland. En tel daarbij op het heerlijke weertje, een koud biertje en lekkere muziek en de dag kan niet meer stuk! Echt jammer dat het na vier optredens alweer voorbij was. Iedereen had nog wel een of twee lekkere setjes willen spelen.

 

 

Dan moeten we het maar doen met de beelden van Marco Lobeek en de GoPro van Mark:

Bemmel2015_115
Boer Tinus met een postzak vol brieven

Daar gingen we dan. Gewapend met een platte kar vol hooibalen, confetticanonnen en geluidsapparatuur op naar ons eerste optreden. Om 12.15 werden onze boeren voor de eerste keer voorgesteld door onze eigen Lizan als Yvonne Jaspers. Boer Jaap bleek de meeste brieven te hebben en ging door voor de date met de vrouwen.

Tijdens de eerste date nam boer Jaap zijn vrouwen mee naar de discotheek om elkaar wat beter te leren kennen. Er werd gehakt en gedanst. Eenmaal weer op zijn vertrouwde plekje tussen de trombones voelde hij wat kriebels. Waren dit de vlooien van de beesten op zijn boerderij of begon hij stiekem toch een beetje verliefd te worden? Een serenade voor zijn 4 vrouwen volgde.

Bemmel2015_379Bemmel2015_162

Omdat onze boer zeker wilde zijn van zijn keuze besloot hij om voor de belissing raad aan zijn moeder te vragen. Na een kort telefoontje met het thuisfront op de boerderij viel zijn keuze op Annemarie. Boer Jaap was nog nooit zo gelukkig!

Bemmel2015_158
In de blote kont

Hij haalde Annemarie op en nam haar mee naar zijn boerderij waar ze samen in de hooischuur achter de hooibalen belandden. Wat daar precies gebeurd is weet niemand. Het enige wat we wel weten is dat de kledingstukken waaronder shirt’s en bh’s in het rond vlogen. Dat moet een gezellig avondje geweest zijn.

Het grote avontuur werd afgesloten met een toost op de liefde! Raise your glass werd ingezet en werd afgesloten met het geweld van de 4 geweldige confetticanonnen!

Wat een dag, wat een feest! Wij zijn tevreden naar huis gegaan met een prachtige 2e plaats! 11 jaar in de top 3 is iets om trots op te zijn!

En terwijl de papa’s en mama’s aan het muziek maken waren moesten de kinderen het vee op de boerderij verzorgen:
Bemmel2015_204

Wie waren de vier boeren?

Boer Tinus rent graag achter de kippen aan en is op zoek naar een spontane meid die met hem een eitje zou willen pellen. Een vrouw die zijn agenda en wekker zou willen zijn. Dan is er boer Gerben, de oudste boer van het stel. Gerben is in het dagelijks leven bezig met zijn moestuin waar hij graag verstoppertje speelt tussen de worteltjes en spruiten. Dus ben je op zoek naar een boer die absoluut geen groentje is, dan is dit je kans. Boer drie is boer Youri, de langste van de vier. Hij is altijd druk. Overdag met het vullen van flessen melk en als het werk gedaan is met het legen van zijn flesjes bier! Hij heeft graag een vrouw die achter hem staat. De laatste boer is Jan, voor echte vrienden ook wel Jaap! Jan-Jaap is klein van stuk maar groot in zijn doen en laten. Met zijn 300 varkens heeft hij menig supermarkt reeds voorzien van heerlijke speklappen. Ben jij klein, lief en heb je een schattig snuitje, dan is boer JJ echt iets voor jou!

Bijbehorende foto's